Gevel stralen

Stralen gevel is goed voor de waarde van uw woning
Door weersomstandigheden, vandalisme, groenaanslag of andere oorzaken kan uw gevel erg vervuild zijn. Daarom zijn wij specialist op het gebied van gevel stralen. Graag leggen wij u alles uit omtrent gevel stralen en helpen u verder.

Gevel stralen, wij zijn uw specialist

Soms is er een effectievere vorm van gevelreiniging benodigd. Dit heet gevel stralen. De meest hardnekkige vervuiling op uw gevel wordt hiermee verwijderd en maakt uw muur er weer uitzien als bij de bouw van uw woning.

Wat is gevel stralen precies

Een andere benaming voor gevel stralen is ook wel zandstralen. Bij deze reiniging wordt er onder hoge druk water met zand vermengd tegen uw gevel gespoten. Op deze manier wordt het vuil grondig van uw gevel verwijderd.

Gevel stralen

Gevel stralen doet u huis weer als nieuw lijken

Naast gevel stralen zijn er nog een aantal producten/diensten die wij aan u kunnen leveren. Vaak is een combinatie van onze producten/diensten de beste keus voor de schoonmaak, bewerking en het behoud van uw muren.

Wij zijn op alle gebied voor uw woning en muren dé specialist. Wilt meer weten over gevel stralen of onze andere werkzaamheden? Wij helpen u graag verder en neem daarom contact met ons op.

Bekijk alle resultaten van het stralen van gevels hier!

Muur impregneren - Offerte