Bespaar op energiekostenVerhoging wooncomfortMilieuvriendelijke producten

Muurreparatie

Reparatie buitenmuurVaak besteedt men veel aandacht aan de binnenkant van het huis. De buitenkant wordt hierbij echter snel onderschat en vergeten. Scheuren en gaten in muren kunnen voor veel problemen en schade zorgen. Daarom kunnen onze vakmensen u ook helpen met het repareren van de muur.

Onze werkwijze bij muurreparaties

We brengen eerst de staat van uw muren in kaart, waarna we een plan van aanpak voor u opstellen. Wanneer u hiermee instemt kunnen wij aan de slag. U heeft vrijwel geen overlast, is de klus snel geklaard en leveren wij uw woning schoon weer af.

Besparing energiekosten en verhoging wooncomfort

Wanner wij de reparatie af hebben gerond is uw muur weer als nieuw. Dit levert ideale woonomstandigheden en een mooier huis op. Geen vochtproblemen en schimmelvorming meer in uw huis en een grote besparing op uw energiekosten. Kijk ook eens bij het impregneren van uw muren, wat ook vocht- en schimmelvorming tegen het lijf gaat.

Meer weten?

Meer weten over onze werkwijze en de reparatiemogelijkheden? Bel of mail ons en we helpen u graag verder. Uiteraard kunt u natuurlijk ook meteen een offerte aanvragen.

Binnen 24 uur helder inzicht in de kosten?Vraag offerte aan
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op We reageren uiteraard zo snel mogelijk
in samenwerking met
© 2018 Impregneer- & Voegbedrijf Friesland
Contact Telefonnummer: 0513-410397