Bespaar op energiekostenVerhoging wooncomfortMilieuvriendelijke producten

Muurreparatie

Reparatie buitenmuurVaak besteedt men veel aandacht aan de binnenkant van het huis. De buitenkant wordt hierbij echter snel onderschat en vergeten. Scheuren en gaten in muren kunnen voor veel problemen en schade zorgen. Daarom kunnen onze vakmensen u ook helpen met het repareren van de muur.

Onze werkwijze bij scheuren in de gevel

We brengen eerst de staat van uw muren in kaart, waarna we een plan van aanpak voor u opstellen. Kapotte stenen worden vervangen Indien nodig brengen wij voor scheuren in de gevel een total wall repair aan bestaand uit epoxy hars en RVS muurankers of spiralen. Wanneer u hiermee instemt kunnen wij aan de slag. U heeft vrijwel geen overlast, is de klus snel geklaard en leveren wij uw woning schoon weer af.

Uw muur weer als nieuw

Wanneer wij de reparatie af hebben gerond is uw muur weer als nieuw. Dit levert ideale woonomstandigheden en een mooier huis op. Geen vochtproblemen en schimmelvorming meer in uw huis en een grote besparing op uw energiekosten. Kijk ook eens bij het impregneren van uw muren, wat ook vocht- en schimmelvorming tegen het lijf gaat.

Meer weten?

Meer informatie over uw mogelijkheden en het kostenplaatje? Neem contact met ons en we helpen u graag verder. Uiteraard kunt u ook meteen een offerte aanvragen (binnen 24 uur heeft u deze ontvangen).

Binnen 24 uur helder inzicht in de kosten?Vraag offerte aan
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op We reageren uiteraard zo snel mogelijk
in samenwerking met
© 2024 Impregneer- & Voegbedrijf Friesland
Contact Telefonnummer: 0513-413795