Bespaar op energiekostenVerhoging wooncomfortMilieuvriendelijke producten

Voegwerken

De gevel van uw woning heeft te maken met alle extreme weersomstandigheden die we in Nederland kennen. De ene dag schijnt het zonnetje vol op uw buitenmuur, nog dezelfde nacht koelt het zo’n 20 graden af en klettert de regen tegen de stenen. Hierbij hebben uw stenen en voegen het zwaar te voortduren.

Door de schommelingen in de temperatuur en het telkens nat en weer droog worden van uw buitenmuur kunnen er scheuren in uw buitenmuur ontstaan, maar kunnen ook de voegen verweren en zelfs knappen.

Laten voegen van uw woning

Wij zijn gespecialiseerd in voegwerken. U kunt bij ons terecht voor het laten voegen van uw gehele woning, maar ook voor de renovatie van de voegen

Een verweerde of gescheurde voeg, kan dat kwaad?

De voeg is het gedeelte dat de buitenmuur afsluit van de binnenmuur, daarmee beschermd de voeg ook tegen kou, wind en water. Als de voeg gescheurd is, wat ook vaak gebeurd door hevige vorst, is het verstandig deze direct te vervangen om verdere schade aan uw muur te voorkomen.

Snijvoegen, een specialistische voegtechniek

Snijvoegen is een van de vele onderdelen van het Voegbedrijf. Deze specialistische voegtechniek passen wij veelal toe bij monumentale panden. Hierbij geeft de voeg de indruk dat het voegwerk op de gevel ligt, waarbij de boven en onderkant worden ‘afgesneden’. Onze voegwerkers beheersen deze techniek tot in de puntjes.

Wat maakt voegwerken zo mooi?

Met name tijdens de renovatie van een huis of monumentaal pand ziet u tijdens het invoegen dat de woning stap voor stap mooier wordt. De woning krijgt zijn gestalte terug. Met de nieuwe frisse voeg lijkt uw woning vele jaren jonger. Dit is ook beduidend goed voor de verkoopwaarde van uw woning.

Meer weten?

Meer informatie over uw mogelijkheden en het kostenplaatje? Neem contact met ons en we helpen u graag verder. Uiteraard kunt u ook meteen een offerte aanvragen (binnen 24 uur heeft u deze ontvangen).

Binnen 24 uur een helder inzicht in de kosten?Vraag offerte aan
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op We reageren uiteraard zo snel mogelijk
in samenwerking met
© 2018 Impregneer- & Voegbedrijf Friesland
Contact Telefonnummer: 0513-410397