Bespaar op energiekostenVerhoging wooncomfortMilieuvriendelijke producten

Gevelreiniging Oudemirdum

De conditie van uw gevel wordt beïnvloed door het weer en het onderhoud wat eraan wordt uitgevoerd. Gevelreiniging is het verwijderen van vervuiling en aanslag van de gevel. Vervuiling en aanslag hebben niet alleen invloed op het uiterlijk van uw huis, maar ook op de bouwkundige staat van de gevel. Om de levensduur van uw woning te verlengen is het belangrijk om uw gevel regelmatig te reinigen. Woont u in Oudemirdum en merkt u dat de gevels van uw woning behoefte hebben aan renovatie of schoonmaak? Impregneer- en voegbedrijf is specialist op het gebied van gevelreiniging in Oudemirdum. Wij helpen u graag met het vakkundig reinigen van uw gevels.

Hoe wij gevelreiniging kunnen toepassen voor uw woning in Oudemirdum

Impregneer – en voegbedrijf is al jaren actief met gevelreiniging in Oudemirdum en onze specialisten weten precies welke technieken en methoden zij toe moeten passen voor uw woning. Er zijn diverse soorten gevels van o.a. steen, metaal en kunststof. Voor welke vorm van gevelreiniging uw woning in Oudemirdum behoefte heeft zal per geval verschillen. Wat bij het ene materiaal goed reinigt, is schadelijk voor het andere materiaal. Ons apparatuur laat ons echter altijd voorbereid zijn op elke situatie.

Welke technieken wij gebruiken

Voor elk geval kunnen meerdere technieken toegepast worden. Onze specialisten zorgen ervoor dat vervuilingen en aanslagen zoals mos, klimop, roet, verf en hardnekkig vuil (bijvoorbeeld graffiti) van uw gevels geheel verwijderd worden. Een techniek die wij toepassen is softstralen, ook wel gevel stralen genoemd. Door uw gevels vervolgens te impregneren, blijft het beschermd tegen vocht en de gevolgen hiervan. In de offerte geven wij vrijblijvend advies over welke methode het meest geschikt is voor uw gevel.

Softstralen

Door weersomstandigheden, vandalisme, groenaanslag of andere oorzaken kan de gevel van uw woning erg vervuild zijn. De meest effectieve manier van gevelreiniging voor uw woning is softstralen. Met softstralen kan het meest hardnekkige vuil van uw gevel gehaald worden. Onder hoge druk wordt een mix van zand en water tegen de gevel gespoten. Hierdoor worden enkele millimeters van uw gevelstenen verwijderd. Met het verwijderen van deze dunne laag wordt het vuil ook verwijderd.

Gevelreiniging met het beste resultaat

Met het reinigen van uw gevel gaan we alleen voor het beste resultaat. Wij zorgen ervoor dat uw woning in Oudemirdum er weer jaren jonger uit gaat zien. Het softstralen van uw gevels is zeker de moeite waard! Nog niet overtuigd? Bekijk onze projecten en zie het resultaat.

Vaak is een combinatie van onze producten / diensten de beste keus voor de schoonmaak, bewerking en het behoud van uw muren. Andere technieken die wij voor uw woning in Oudemirdum toe kunnen passen zijn:

Heeft u verder vragen of wilt u graag meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan (binnen 24 uur heeft u deze ontvangen).

Binnen 24 uur helder inzicht in de kosten?Vraag offerte aan
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op We reageren uiteraard zo snel mogelijk
in samenwerking met
© 2024 Impregneer- & Voegbedrijf Friesland
Contact Telefonnummer: 0513-413795